jueves, 22 de septiembre de 2011

Video de la conferencia "La aeronautica en el imaginario japonés (manga y anime)"

El nostre amic Jordi Ojeda ens passa també aquesta informació

Ja està disponible a internet a la videoteca de la UPC la sessió del cicle de lectures "Còmic, ciència i tecnologia" realitzada el 4 de maig de 2011 amb José Luis Portes a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La sessió organitzada per Jordi Ojeda es va desenvolupar dins de les activitats programades en la setmana cultural de l'escola.

José Luis Portes realitza una conferència sobre la presència de l'aeronàutica en el manga i l'anime japonès destacant títols emblemàtics de les últimes dècades, des del manga Capità Harlock (lectura recomanada per a la sessió i disponible a la Biblioteca del Campus de Terrassa) fins a la pel·lícula Porco Grosso, sense oblidar el paper destacat de diferents mangakas apassionats pels avions i naus espacials. La sessió inclou el vídeo de presentació de varis dels títols esmentats (també disponibles en el blog).

El link a la sessió "La aeronáutica en el imaginario japonés (manga y anime)":

http://comiccienciatecnologia.blogspot.com/2011/09/videoteca-la-aeronautica-en-el.html

Durada: 80 minuts aproximadament (en castellà), (amb la col·laboració de la Factoria de la Biblioteca del Campus de Terrassa).

El video forma part de la videoteca del projecto "Còmic, ciència i tecnologia", que conté 22 conferències diferents en el servidor de la UPC.
http://upcommons.upc.edu/video/handle/2099.2/2344

No hay comentarios:

Publicar un comentario