miércoles, 2 de noviembre de 2011

Exposició de Monteys


Demà, dijous 3 de novembre a les 20h tindrà lloc la inauguració d'una de les exposicions centrals del programa de la 27a Mostra de Còmics de Cornellà. Estem parlant de l'exposició que hem preparat d'Albert Monteys: Millor que treballar, 20 anys de dibuixos de Monteys.

Albert Monteys va començar la seva carrera d'historietista d'humor a principis dels 90 (la vocació li venia de molt abans, com a gairebé tots els dibuixants) i a aquestes altures es podria dir que ja té una trajectòria. Bé, una trajectòria la té tothom, però en tot cas ha embrutat prou paper com per a omplir una expo retrospectiva de manera que ha aprofitat l'avinentesa. A la expo hi trobareu des dels inicis al fanzine Mondo Lirondo fins a la seva etapa al Jueves, passant per obres no tant conegudes, sempre tenint com a referent l'humor.

Podreu gaudir d'aquesta exposició a l'Espai d'art Moritz (Centre Cultural García-Nieto, carrer Mossèn Andreu, 17) fins el 26 de novembre, de dilluns a divendres de 16 a 21h i els dissabtes de 17 a 21h. Però no us podeu perdre la inauguració amb Monteys!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario