jueves, 22 de septiembre de 2011

El futuro de la robótica y la comunicación - Cosmocaixa / Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - Sitges 2011 / UPC

Jordi Ojeda ens ha fet arribar informació dels dos actes que han organitzat Cosmocaixa i el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya-Sitges 2011, amb la col•laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Aquest any, el tema escollit pel Festival és la Intel•ligència Artificial i el professor Ishiguro és un dels convidats, el seu rostre, o, més exactament, el rostre del seu robot que és una rèplica de si mateix, és el pòster del festival.

El professor Ishiguro realitzarà una trobada amb els afeccionats el dia 9 d'octubre a les 11 h a Sitges (durada prevista 50 minuts) i una master-class el dia 11 d'octubre a les 19h en Cosmocaixa (durada prevista 90 minuts).

Els dos actes són gratuïts i amb aforament limitat. A Sitges es permetrà l'accés fins a omplir la sala (150 places) i en la sessió de Cosmocaixa es deu realitzar una inscripció prèvia en la web (300 places).

Més informació i inscripcions (en català):
http://comiccienciatecnologia.blogspot.com/2011/09/el-futur-de-la-robotica-i-la

No hay comentarios:

Publicar un comentario