martes, 21 de junio de 2011

Còmics a les biblioteques de Cornellà

És voluntat de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà participar de la difusió del còmic a la nostra ciutat. La millor manera que tenim de fer-ho és posant a disposició dels nostres usuaris i usuàries un fons el més ampli i actualitzat possible de còmic.

Així, la Biblioteca Central compta amb el Fons Especial de Còmic (situat a la primera planta) que agrupa els còmics per continents (Àfrica, Nord-amèrica, Sud-amèrica, Àsia i Europa), còmics espanyols, còmic eròtic, els còmics de les editorials Marvel i DC, els llibres especialitzats en còmics i revistes com 1984, Zona 84, Vibora, Makoki, El Jueves, Creepy, etc.

Per la seva banda, la Biblioteca Marta Mata està especialitzada en Manga i Anime, que trobareu a la planta baixa.



Regularment a la Biblioteca Central trobareu un “pirul·lí” destacant una part concreta del fons i una explicació en un article a la web. L’objectiu és posar de manifest aspectes concrets del món del còmic i que serveixin, al mateix temps, d’eina per a poder entendre’l i conèixer-lo.

Així mateix, cada any participem en la Mostra de Còmics de Cornellà amb la programació d’activitats, exposicions i publicació de guies de lectura.

Només ens queda animar-vos a utilitzar els més de tres mil còmics que teniu a disposició vostre a les biblioteques de Cornellà!!

2 comentarios:

  1. Simplemente, genial. Ojalá se hiciesen cosas así en Albacete...

    ResponderEliminar
  2. Manu! No había visto tu comentario! Veo que nos sigues! Hacemos lo que podemos para trabajar por la difusión del cómic!

    Un saludo desde Cornellà!

    ResponderEliminar