lunes, 7 de noviembre de 2011

La Tecnologia química en els superherois

Aquesta informació ens la facilita el nostre amic Jordi Ojeda!!



Conferència commemorativa de l'Any Internacional de la Química. Esteu convidats tots els aficionats a la ciència i als còmics en general... i a la química i els superherois en particular.

La SOCIETAT CATALANA DE TECNOLOGIA, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, i la CÀTEDRA UNESCO DE TÈCNICA I CULTURA de la Universitat Politècnica de Catalunya, en col•laboració amb la SOCIETAT CATALANA DE QUÍMICA, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, es complauen a convidar-vos a la setena sessió del cicle de lectures 2011«Còmic, ciència i tecnologia», amb el tema La tecnologia química en els superherois.

Hi intervindran:
ALEJANDRO MARTÍNEZ VITURTIA, llicenciat en química i director editorial de Panini Cómics, i JORDI OJEDA, doctor enginyer industrial i professor de la UPC, responsable del cicle de lectures.

La sessió se celebrarà el dimecres 23 de novembre de 2011, a les 19.00 hores, a la Sala Pi i Sunyer de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona). Aquest acte es retransmetrà en directe per Internet i s’enregistrarà i estarà disponible properament en els llocs web de la SCT i de la videoteca de la UPC.

Si voleu més informació,
http://comiccienciatecnologia.blogspot.com/2011/11/lectura-09-la-tecnologia-quimica-en-els.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario